fbpx

Mokymai „Inovatyvūs skaitmeniniai įrankiai ir metodai besikeičiančiose mokymo(si) aplinkose“ įvyko


Kazimiero Simonavičiaus universitete įvyko mokymai apie inovatyvius skaitmeninius įrankius ir metodus „Inovatyvūs skaitmeniniai įrankiai ir metodai besikeičiančiose mokymo(si) aplinkose“, skirti dėstytojams, studentams, mokytojams, edukatoriams ir visiems besidomintiems mokymo ir mokymosi naujovėmis.
Organizuojamuose mokymuose Verslo inovacijų mokyklos vadovė, dokt. Deimantė Žilinskienė pristatė Erasmus+ projekto ,,ACCEPT THE CHALLENGE! – Gamification IN on-line higher EDucation (GamifINED) (Projekto laikotarpis – 2021 – 2022 m., Projekto nr. 2020-1-PL01-KA226-HE-096034, Projekto partneriai: University of Information Technology and Management in Rzeszów, Lenkija, Kazimieros Simonavičiaus universitetas, Lietuva, Comenius University in Bratislava, Slovakija, University of Murcia, Ispanija), pasiektus rezultatus, pristatė sužaidybinto mokymo mokslinių tyrimų atradimus ir įžvalgas, diskutavo apie sužaidybinto mokymo ir mokymosi metodus, siekiant aktyvaus ir efektyvaus dalyvavimo mokymosi procese.
Sparčiai ugdymo procese įsigalint įvairioms edukacinėms technologijoms bei vis dažniau veikloms persikeliant į virtualią erdvę ypač svarbu tampa išmanyti įvairius bei tinkamiausius skaitmeninius įrankius bei metodus, kad mokymo ir mokymosi procesas būtų ir įdomus, ir efektyvus.
Ačiū visiems, gausiai dalyvavusiems mokymuose!

Dalinkis:

GRĮŽTI