fbpx

KSU rektorė doc. dr. Austė Kiškienė dalyvaus Delfi TV laidoje


Balandžio 20 d., 11.00 val. DELFI TV laidoje „Delfi rytas”, rubrikoje „Studijos 2022″, bus kalbama apie aukštojo mokslo tendencijas ir šių metų studijų naujienas. Laidoje dalyvauja SMK kanclerė Gabija Skučaitė ir Kazimiero Simonavičiaus universiteto rektorė doc. dr. Austė Kiskienė, kurios teigia, jog mokymasis ir išsilavinimo suteikimas yra tik sudėtinė didesnio pažinimo ir aktyvizacijos dalis, atliepianti šiuolaikinio jauno žmogaus poreikius.
Naujoji aukštųjų mokyklų misija – būti daugiau nei aukštąja mokykla – reiškia ir pačios aukštosios mokyklos virsmą į galimybių visumą, kuri padeda realizuoti savo potencialą per skirtingus mokymo(si) metodus ir patyrimines veiklas. Asmeniniu lygiu “būti daugiau” – reiškia asmens galimybių praplėtimą, nuolatinio virsmo, savi-aktualizacijos siekimą besikeičiančiose veiklos kontekstuose.
Laidoje taip pat diskutuosime, kokios yra šiandienos aukštosios mokyklos, siekiančios įgalinti jauno žmogaus potencialą ir norą pasiekti daugiau – ne tik įgyti specialybę, reikalingas profesines kompetencijas, bet ir atskleisti asmenybės stipriąsias puses, bendraujant ir bendradarbiaujant su savo srities ekspertais, ateities vizionieriais ir mentoriais.

Dalinkis:

GRĮŽTI