fbpx

Jaunas ir veržlus universitetas

2023 m. KSU šventė savo veiklos dvidešimtmetį. Jaunas mūsų amžius diktuoja veržlumą, norą tobulėti ir ambicingumą. Esame lankstūs ir greitai reaguojame į besikeičiančio pasaulio iššūkius. Stengiamės savo studentams pasiūlyti moderniausius mokymo ir mokymosi būdus, sudaryti jiems palankias sąlygas derinti studijas su darbu, pomėgiais ar karjera.

Stiprus nišinėse studijų programose

Aviacijos vadybos srityje galime drąsiai vadinti save ekspertais. KSU siūlo Aviacijos vadybos bakalauro ir magistro studijų programas. KSU nuo 2020 m. yra akredituotas kaip IATA Autorizuotas mokymų centras.
Mados industrija – sparčiai populiarėjanti specialybė, kuri šios programos absolventams suteikia beribes savirealizacijos galimybes. Ir, taip – esame vieninteliai Lietuvoje, siūlantys šią programą!

Telkiame universiteto bendruomenę

Mūsų administracijos darbuotojai ir dėstytojai – viena darni komanda, kartu siekianti bendro tikslo – Universitetą paversti viena geriausių mokymosi įstaigų Lietuvoje ir už jos ribų. Remiame savo studentų talentus, palaikome jų pomėgius ir kartu džiaugiamės jų pergalėmis.

Dėmesys kiekvienam

KSU – nedidelis universitetas, kuriame mokosi apie 600 studentų. Siekiame, kad mūsų studentai jaustųsi gerai ir KSU būtų pastebėtas kiekvienas. Nedidelis studentų skaičius leidžia mums įsiklausyti į studijuojančių poreikius ir suteikti jiems pačias palankiausias augimo perspektyvas.

Ugdome kūrybiškumą

Žinome, kad kūrybiškumas – tiek šiandien, tiek ir ateityje bus viena svarbiausių savybių ir padės spręsti sudėtingas globalias problemas teisingumo, nedarbo, tvarumo srityse. Siekiame, kad mūsų studentai išmoktų ieškoti kasdienybėje inovatyvių būdų iššūkių sprendimui. Tam pasitelkiame ne tik Lietuvos, bet ir užsienio dėstytojus bei mokslininkus.

Teorinių žinių ir praktikos derinimas

Universiteto komandoje – patyrę Lietuvos ir užsienio akademinio pasaulio atstovai bei sėkmingi aviacijos, mados, verslo, vadybos, komunikacijos, teisės ekspertai. Siekiame, kad teorines žinias studentai taikytų praktikoje, todėl sėkmingai jungiame šias abi sritis.

Į studentus orientuota studijų sistema

Nedidelės studentų grupės sudaro sąlygas dėstytojams matyti kiekvieną studentą, suprasti jo poreikius ir skirti jiems individualų dėmesį. Esame lankstūs sudarydami studijų grafiką ir remiame studentų poreikį dirbti, tobulėti ir augti.

Mums svarbus mokymosi visą gyvenimą principas

KSU siūlo daugybę galimybių tobulėti įgijus išsilavinimą ir užvėrus Universiteto duris. Įvairūs kursai, Aviacijos akademijos, Mados akademijos programos kviečia į Universitetą grįžti ne tik kaip dalyviui, bet ir mentoriui, dėstytojui.

Stiprūs socialiniai partneriai

KSU didžiuojasi ir džiaugiasi turėdamas stiprius socialinius partnerius vadybos, verslo, aviacijos, komunikacijos, mados, teisės ir kitose srityse. Glaudus ryšys su industrijos partneriams leidžia užtikrinti studentams patraukliausias karjeros, praktikos ir darbo galimybes, naujausių ir rinkai reikalingiausių studijų dalykų integravimą į studijas, išvykstamąsias paskaitas bei vizitus, papildomų stipendijų ir kitas galimybes.

Erasmus suteikiamos galimybės

Universitetas naudojasi Erasmus+ programos suteikiamomis galimybėmis: kasmet turime virš 100 programos dalyvių, kurie išvyksta į Europos universitetus ir atvyksta į KSU gilinti savo akademines žinias.

Nuotraukos: Joana Burn Photoraphy, KSU archyvas.