fbpx

#AviaInTheMaking pradeda antrąjį sezoną!


Praėjusiais mokslo metais startavęs Kazimiero Simonavičiaus universiteto ir „Friendly Avia Support“  organizuojamas atvirų paskaitų ciklas #AviaInTheMaking rugsėjo 19 d. pradeda antrąjį sezoną! Kiekvieną mėnesį aviacijos mėgėjai ir profesionalai bus kviečiami į atviras paskaitas, kurias skaitys ir diskustuoti kvies Lietuvos aviacijos kompanijų vadovai, taip pat numatomi ir keli susitikimai su pasaulinio garso kompanijų atstovais.

Pastarojo meto oro transporto verslų prognozės itin optimistinės, tačiau aviacijos pasaulyje daugėja ir prieštaravimų. Mažuosius supirkinėja dideli žaidėjai, plečiasi iššūkių civilinės aviacijos saugumui spektras, gimsta visai naujos veiklos sritys: bepiločiai orlaiviai, komercinės kelionės į kosmosą. Apie oro transporto ateitį būtina mąstyti strategiškai, jis lemia viso regiono ekonomikos būklę. Tarptautinė oro transporto asociacija prognozuoja, kad per 20 metų keleivių oro transportu skaičius padvigubės. Krovinių pervežimai oro transportu jau dabar yra viena iš greičiausiai augančių ekonomikos sričių Europos Sąjungoje. Ką apie šias prognozes mano aviacijos lyderiai?

Rugsėjo 19 d. 18 val. vyks bilietų bei keleivių, krovinių pervežimo oru paslaugas teikiančios bendrovės „DOT LT” vadovo Evaldo Petkaus paskaitą „Kaip išgyventi šiuolaikiniame oro linijų versle – nišiniai aviacijos segmentai“. Lektorius iš savo perspektyvos pristatys rinkos situaciją, netolimos ateities tendencijas Baltijos šalių bei globaliame kontekste bei atskleis įmonės nuo jos įsteigimo pradžios (2003 m.) vykdytas strategijas ir veiksmus, įvardijant galimas klaidas ir esminius sėkmės faktorius.

Renginys vyks anglų kalba. Dalyvavimas nemokamas, tačiau registracija būtina.

Registracijos nuoroda: https://aviainthemaking7.eventbrite.com

Daugiau apie renginį – čia.

Apie susitikimų ciklą „Aviation In The Making“– čia.

Dalinkis:

GRĮŽTI