fbpx

KSU atstovė dalyvavo Rygos aviacijos forume 2024


Kazimiero Simonavičiaus universiteto Verslo inovacijų ir komunikacijos mokyklos vadovė Deimantė Žilinskienė dalyvavo Rygos aviacijos forume 2024, kuris vyko spalio 3 dieną.

D. Žilinskienė pasidalijo vertingomis įžvalgomis diskusijoje „Įdarbinimas ir švietimas“ kartu su pripažintais aviacijos ir akademinės srities ekspertais: Ivanu Berazhny, Iluta Savicka, Ilmars Blumbergs ir Kristaps Lapsa.

„Specialistų poreikis įvairiose aviacijos srityse yra didelis, jaučiamas jų trūkumas. Todėl turime skirti daugiau dėmesio aviacijos sektoriui, skatindami glaudesnį akademinės bendruomenės ir pramonės partnerių bendradarbiavimą. Esu įsitikinusi, kad aviacijos studijos turi būti pritaikytos skirtingiems studentų poreikiams, nes šioje srityje yra daugybė galimybių. Be inovatyvumo ir aukštos kokybės siekio, svarbu ugdyti sąžiningumą, įvairovę ir įtrauktį, kurios turėtų tapti pagrindinėmis mokymo ir mokymosi vertybėmis“, – sako D. Žilinskienė.

Rygos aviacijos forumas suburia Europos ir Baltijos šalių aviacijos dalyvius, lyderius ir ekspertus aptarti aviacijos ateitį. Forume akcentuojamos strateginės kryptys ir inovacijos, siekiančios kurti tvaresnę ir klimato kaitos atžvilgiu neutralią aviacijos industriją.

Daugiau informacijos apie Rygos aviacijos forumą rasite čia: Home – Riga Aviation Forum (raf.aero)

Dalinkis:

GRĮŽTI