fbpx

Kviečiame į renginį „LegalTech inovacijos: dirbtinio intelekto taikymas teisėje ir versle“


Spalio 10 d. Kazimiero Simonavičiaus universitetas (KSU) kartu su partneriais, teisinių paslaugų įmone „Fondia“ ir SMK Aukštąja mokykla, organizuoja renginį „LegalTech inovacijos: dirbtinio intelekto taikymas teisėje ir versle“, kuriame bus nagrinėjami dirbtinio intelekto įrankių valdymo aspektai verslo organizacijose.

Renginyje pranešimus skaitys KSU rektorė prof. dr. Jolanta Bieliauskaitė ir „Fondia“ vyresnioji teisininkė, sertifikuota dirbtinio intelekto valdymo profesionalė (AIGP) Katerina Jarmolovičienė. „Fondia“ vyresnioji teisininkė, intelektinės nuosavybės kompetencijos vadovė Baltijos šalims Ernesta Kavolėlienė ves praktines teisinio dizaino mąstysenos ir DI įrankių taikymo dirbtuves.

Prof. dr. Jolanta Bieliauskaitė,  kuri  renginyje skaitys pranešimą apie DI taikymą teisėje ir versle, pabrėžia, kad teisininkai dėl plataus veiklos lauko, vieni pirmųjų turi prisitaikyti prie DI iššūkių. Jos teigimu, verslo organizacijų vadovai taip pat turi nuolatos galvoti apie darbuotojų kompetencijų kėlimą, nes aštri konkurencija versle šiandien reikalauja puikaus DI sistemų išmanymo ir saugaus jų taikymo darbe. „Džiaugiamės, kad renginyje turėsime akademinių ir praktinių įžvalgų pusiausvyrą.  Pranešėjos yra praktikuojančios teisininkės, dirbančios „Fondia“ – tarptautinėje  teisinių paslaugų įmonių grupėje, kuri įkurta prieš dvidešimt metų Suomijoje. Katerina Jarmolovičienė taip pat dėsto KSU, ji yra sertifikuota DI valdymo profesionalė“, – sako KSU rektorė prof. dr. Jolanta Bieliauskaitė.

„Renginiu norime paskatinti organizacijų vadovus imtis lyderystės diegiant DI sistemas įmonėse. Vadovams tikrai verta domėtis, kokius DI įrankius naudoja jų darbuotojai ir savo įmonėse diegti saugias DI sistemas – tai susiję su duomenų apsaugos, autorinių teisių klausimais ir įmonės reputacija“, – sako Katerina Jarmolovičienė.

Renginys aktualus verslo organizacijų vadovams, teisininkams, personalo valdymo specialistams ir visiems, kas nori saugiai naudoti DI darbe. Dalyvauti kviečiami ir studentai – būsimieji teisininkai, kuriems taikoma renginio dalyvio mokesčio nuolaida. Renginio dalyviai gaus sertifikatą, patvirtinantį  temų išklausimą.

Renginio programa

Registracija į renginį:

https://www.lyyti.fi/reg/LegalTech_inovacijos_dirbtinio_intelekto_taikymas_teisje_ir_versle_3607

Dalinkis:

GRĮŽTI