fbpx

Žurnalas „Reitingai“: KSU privačių universitetų tarpe užėmė antrą vietą


Naujausiais žurnalo ,,Reitingai” duomenimis, privačių universitetų reitinge Kazimiero Simonavičiaus universitetas pakilo iš trečios į antrą vietą.

Universitetai buvo vertinami pagal 35 skirtingus parametrus penkiose srityse: mokslo, meno ar sporto veikla bei personalo pasiekimai; alumnų kuriama pridėtinė vertė ir darbdavių vertinimai; studentai ir studijos; konkuravimas tarptautinėje studijų erdvėje; esamas ir ateities akademinis personalas.

KSU rektorės prof. dr. Jolantos Bieliauskaitės teigimu, šis rezultatas pasiektas nuoseklaus kasdienio darbo, akademinės bendruomenės susitelkimo ir ekspertiškumo dėka. Jis neleidžia sustoti ir įkvepia siekti daugiau: ,,Dėkoju visiems, prisidedantiems prie universiteto augimo ir strateginių tikslų pasiekimo. Tikiu, kad gausėjanti dinamiška ir įvairi universiteto bendruomenė bei besiplečiantis partnerių tinklas leis ir toliau stiprinti universiteto pozicijas tiek nacionalinėje, tiek ir tarptautinėje aukštojo mokslo erdvėje”.

Kazimiero Simonavičiaus universitetas – privatus universitetas Vilniuje, įkurtas 2003 metais, išsiskiriantis novatorišku požiūriu į mokslą, verslumo ir kūrybiškumo skatinimu bei orientacija į sėkmingą karjerą. Šiuo metu vykdantis tokias išskirtines studijų programas kaip aviacijos vadyba, mados industrijos, teisė,  verslo vadyba, organizacinės inovacijos ir vadyba, integruota komunikacija. Siūlome lankstų studijų grafiką, tarptautines studentų programas bei galimybę mokytis iš geriausių savo srities profesionalų dėstytojų-ekspertų iš viso pasaulio.

Dalinkis:

GRĮŽTI