fbpx

Lapkričio 28-30 d. KSU vyks Erasmus projekto “Developing and Consolidating ICT Skills in a Digitalised Environment in Higher Education” mokymai, kurių metu dėstytojams bus pristatomi projekto metu sukurti 3 moduliai: “Verslo įgūdžiai: projektų valdymas ir antreprenerystė”, “Gyvenimo įgūdžiai: esminės kompetencijos asmeniniam tobulėjimui” bei “IKT įgūdžiai: informacijos valdymas ir kibernetinis saugumas”. Mokymų metu dėstytojai bus supažindinti, kaip galima aukščiau minėtų įgūdžių ugdymą integruoti į savo dėstomus dalykus. Todėl mokymuose kviečiami dalyvauti bet kurių sričių/dalykų dėstytojai. Visi mokymuose dalyvavę dėstytojai gaus pažymėjimus su valstybiniu programos kodu.

Mokymai vyks anglų kalba. Mokymuose taip pat dalyvaus ir dėstytojai iš projekto partnerių: Sofijos universiteto (Bulgarija) bei Žilinos universiteto (Slovakija).

Detali mokymų programa

KSU šiuose mokymuose turi tik 5 vietas. Mokymuose dalyvaus pirmieji penki užsiregistravę. Norintieji dalyvauti turi užsiregistuoti el. paštu kristina.slekiene@ksu.lt iki lapkričio 24 d. 16 val.

Dalinkis:

GRĮŽTI